Avatar

13 PAMOKA. JOZUĖ

Interactive e-Worksheet

Kindly Shared By:

Country Flag Lithuania

Date Shared: 10 February 2021

Worksheet Type:

Tags Describing Content or Audience:

Worksheet Instructions:

Jozuė buvo Izraelio tautos vedlys, kurį Dievas iškėlė po Mozės mirties. Peržiūrėk filmuką apie Jozuę ir išspręsk užduotėlę. Pabaigoje įrašyk savo vardą, pavardę ir paspausk "Finish". Sėkmės!

Target Language or Knowledge:

Kas buvo Jozuė?
Karys
Kas buvo Jozuės mokytojas?
Mozė
Kur gimė Jozuė?
Egipte
Kiek metų Jozuė buvo Mozės pagalbininkas?
40
Kiek metų Jozuė vedė tautą po Mozės mirties?
30
Kokiais žodžiais Dievas drąsino Jozuę, kai šį apimdavo baimė?
Būk stiprus ir ryžtingas. Nesibaimink, nes Aš su tavimi!
Susirask Biblijoje Jozuės knygos 1 skyrių ir perskaityk nuo 5 iki 9 eilutės. Parink teisingus praleistus žodžius šioje ištraukoje.
Niekas prieš tave _neatsilaikys_ per visą tavo gyvenimą. Kaip buvau su Moze, taip visuomet _būsiu_ su tavimi. Aš _nepaliksiu_ ir _neapleisiu_ tavęs. Būk _stiprus_ ir _drąsus;_ tu padalinsi žemę tautai, kurią duoti pažadėjau jų tėvams. Tik būk _stiprus_ ir labai _drąsus,_ kad galėtum _išpildyti_ įstatymą, kurį tau Mozė, mano tarnas, įsakė. _Nenukrypk_ nuo jo nei į kairę, nei į dešinę, ir tau visuomet seksis, kur tik eisi. Šita įstatymo knyga _teneatsitraukia_ nuo tavo burnos, bet _mąstyk_ apie ją dieną ir naktį, kad tiksliai _vykdytum_ viską, kas joje parašyta; tada visa, ką bedarytum, klestės ir visur tau seksis. _ Atsimink,_ ką įsakiau, - būk _stiprus_ ir _drąsus,_ _nenusigąsk_ ir _nebijok!_ Aš, Viešpats, tavo Dievas, būsiu su tavimi, kur tik tu eisi".

Discussion Be the first to comment about this worksheet.

Avatar

10 February 2021

Egluzhe Author Country Flag

Jozuė

Please log in to post a comment.

Published by Quickworksheets


To customize this activity...

Use as Template for New Worksheet

To claim that this member-shared worksheet infringes upon your copyright please read these instructions on submitting a takedown request.