Avatar

9 PAMOKA. KUNIGŲ KNYGA

Interactive e-Worksheet

Kindly Shared By:

Country Flag Lithuania

Date Shared: 13 January 2021

Worksheet Type:

Tags Describing Content or Audience:

Worksheet Instructions:

Peržiūrėk filmuką apie Kunigų knygą. Tuomet atlik 2 užduotis. Bus nelengva, bet į pagalbą visada gali pasitelkti Bibliją! Kai atliksi abi užduotis, apačioje įrašyk savo vardą, pavardę ir spausk "Finish". Tokiu būdu mes automatiškai gausime tavo išspręstas užduotis. Sėkmės!

Target Language or Knowledge:

Susirask Kunigų knygą Biblijoje. Ji dar vadinama Levitų knyga. Atidžiai perskaityk Kunigų (arba Levitų) knygos 11 skyrių, kur Dievas paaiškino izraelitams, kuriuos gyvūnus jiems leista valgyti (ir jie yra švarūs), o kurių - ne (nes jie yra nešvarūs). Surask kiekvienam gyvūnui atitikmenį, mėlynus laukelius "švarus" arba "nešvarus" priskirdamas prie atitinkamo gyvūno.
Kiškis → nešvarus, Ožka → švarus, Žebenkštis → nešvarus, Krokodilas → nešvarus, Avinas → švarus, Jautis → švarus, Gandras → nešvarus, Balandis → švarus, Erelis → nešvarus, Kiaulė → nešvarus
Mes visi Jėzuje Kristuje esame kunigai, kurių tikslas pašlovinti Dievą. Perskaityk 1 Petro laiško 2 skyriaus 9 eilutę ir įrašyk praleistus žodžius.
O jūs esate _„išrinktoji_ giminė, _karališkoji_ kunigystė, _šventoji_ tauta, _ypatingi_ žmonės, kad skelbtumėte _dorybes"_ To, kuris pašaukė jus iš _tamsybių_ į savo nuostabią _šviesą._

Discussion Be the first to comment about this worksheet.

Avatar

13 January 2021

Egluzhe Author Country Flag

Kunigų knyga

Please log in to post a comment.

Published by Quickworksheets


To customize this activity...

Use as Template for New Worksheet

To claim that this member-shared worksheet infringes upon your copyright please read these instructions on submitting a takedown request.